illustrator

Boeken

De 2 boeken die ik heb geïllustreerd

“Morgen ben je een ander kind”

“Hoe zeg je dag”

Morgen ben je een ander kind is een kinderboek over diversiteit. Dat je mag zijn wie je bent. Soms is het zelfs moeilijk om op zoek te gaan naar wie je bent. In de psychiatrie heb ik hier veel over gezien en ook gesproken. Daarom was het voor mij belangrijk om aan dit boek mee te werken. In de video die ik hieronder heb gezet krijg je een indruk hoe ik denk over ontmoeten van de ander.

Hoe zeg je dag is een boek voor de achterblijvers Dit is een boek met gedeelde smart. Een eerbetoon aan het leven van de doden. Een boek om bij te zuchten, te klagen, te schreeuwen of te knikken. Over zielig en zinloos hoe. Over stuk en heel graag heel maar hoe dan. En dat alles gewoon doorgaat. Dat het toch altijd weer lente wordt. Misschien biedt het wat troost of maakt het je minder alleen. Verder op zie je hoe ik gewerkt heb aan de illustraties voor dit boek.

Ik heb mee gewerkt aan minikronieken en heb als rolmodel mee gedaan. Ik laat hier zien hoe ik een mono- print maak. Het werkstuk dat ik hier maak heb ik ezeltjes in de wei genoemd.

Mijn techniek: hoe maak ik een mono-print. https://minikronieken.nl/portfolio_page/aandacht-voor-een-ander/